Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Gedikpınar ile Çıtak köylerinde yaşanan şebeke sorunu çözüldü artık o köyde telefonlar çalışıyor.
BİTLİS (İHA) - Şebeke çekmediği için cep telefonuyla görüşme yapmak üzere köyün yüksek noktalarına çıkan Gedikpınar ile Çıtak köylüleri, yıllardır yaşadıkları iletişim sorununun çözülmesi nedeniyle, sorunlarının çözümünde büyük destek olan Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun'a teşekkür ettiler. Yıllardır yaşadıkları telefon şebekesi sorunlarının çözüldüğü için çok mutlu olduklarını belirten Gedikpınar Köyü Muhtarı Muhittin Ulubay, "Sorunumuzun çözümü aşamasında her gün bizlerle ilgilenen ve yardımcı olan Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun'a da bir kez daha teşekkür ederiz. Şebeke sorunu nedeniyle köylerinden göç etmek zorunda kalan tüm Gedikpınar Köyü sakinlerine artık evlerine doğup büyüdükleri topraklara geri dönmelerini istiyoruz. Artık şehre değil köylerine göç zamanıdır" dedi.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, "Bugün 2 bin rakımda bulunan Gedikpınar ve Çıtak köylerimizin telefon şebekesinin çekmeme sorunu tarihe karıştı. Uzun zamandır köylerimiz tarafından talep edilen baz istasyonu yapımı tamamlandı ve hizmete girdi. Her iki köyümüze de hayırlı olsun" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Bitlis, Güroymak, Mehmet Zahid Uzun, Muhtar ve Gedikpınar ile Çıtak köylerinde şebeke sorunu çözüldü haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.