Erzurum - Erzurum, Kars ve Erzincan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 898 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı.
Erzurum genelinde dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor.
Yüksek kesimlerde tipinin de etkisiyle 810 mahalle yolu ulaşıma kapandı.
Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerinin, kent genelinde ve kapanan mahalle yollarının açılması için 3 bin 3 kilometrelik bir yol ağında karla mücadele çalışmaları devam ediyor.
- Kars ve Erzincan'da 88 köy yolu kapandı.
Kars'ta etkili olan kar yağışı ve tipi dolayısıyla merkeze bağlı 4, ilçelerden Akyaka'da 3, Arpaçay'da 9, Digor'da 5, Sarıkamış'da 4, Susuz'da 12, Selim'de 20 köy yolu ulaşıma kapandı.
Erzincan'ın ilçeleri Çayırlı'da 6, Otlukbeli'de 4, Refahiye'de 6 ve Tercan'da 15 köy yolunda elverişsiz hava koşulları nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.
İl Özel İdaresi ekiplerinin, köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Karayolları ekipleri de şehirler arası tüm yollarda ulaşımda her hangi bir sıkıntı yaşanmaması için görev yapıyor.Kaynak:AA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Akyaka, Arpaçay, Belediye, Çayırlı, Digor, Erzincan, Erzurum, Kar Yağışı, Karla Mücadele, Kars, Kilometre, Otlukbeli, Refahiye, Sarıkamış, Tercan ve Erzurum, Kars ve Erzincan'da kar yağışı nedeniyle 898 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.