Erzurum GSİM spor salonlarında en tatlı antrenman günlerine sahne oldu. Yakutiye, Aziziye ve Palandöken Spor Salonlarında antrenman yapan sporculara baklava ikram edildi. Baklavadan tadan sporcu ve antrenörler, "Tatlı yiyelim tatlı koşalım" yorumlarını yaparak tatlı jest için Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez'e teşekkür etti.
ERZURUM (İHA) - Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bir farkındalığa daha imza attı. GSİM bu gün eş zamanlı olarak üç merkez ilçede spor yapan sporculara eş zamanlı olarak tatlı bir jest yaptı.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerindeki spor salonlarında eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlikle sporculara tatlı ikramında bulundu.
Çakmur ve Dönmez selam ve tatlı gönderdi
Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez'in selamlarını ileten spor uzmanları ve tesis amirleri, antrenmanlarını sürdüren sporcularla bir araya gelerek onlara baklava ikram etti. Farkındalık oluşturan bir etkinlikte sporcular moral kazanırken, antrenmana ve maçlara yüksek motivasyonla hazırlandılar.
Sporcularımıza en tatlı takdir
Erzurum GSİM olarak tatlı bir farkındalığa imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, "Sporcularımız bizim için sadece başarı kaynağı değil, aynı zamanda gençliğimizin enerjisini ve disiplinini temsil ediyorlar. Onların yanında olmak, küçük bir ikramla da olsa emeklerini takdir ettiğimizi göstermek istedik. Erzurum'da sporun her branşında, her yaş grubunda aynı heyecanı yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.
Erzurum Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez de, Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur'u ilgi ve destekleri sayesinde sporda aylardır bir numara olduklarının altını çizerek, "Onursal başkanımız Levent Çakmur'a sonsuz teşekkürler" dedi.
Sporcular mutlu oldu
GSİM'nin jesti karşısında sporcular mutluluklarını dile getirdi. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, benzer etkinliklerle sporcuların motivasyonunu artırmayı ve tesislerde aile sıcaklığını hissettirmeyi hedefliyor.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Aziziye, Erzurum, Levent Çakmur, Palandöken, Spor, Yakutiye ve Erzurum GSİM spor salonlarında tatlı antrenman haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.