Erzincan - Erzincan'da düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı ve kaçak kazı operasyonunda 9 şüpheli yakalandı.
Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tercan ilçesinde kaçak kazı yapanlara yönelik çalışma başlattı.
Şüphelileri takibe alan ekipler, ilçe merkezine bağlı bir köyde kaçak kazı ile tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları öne sürülen 9 şüpheliyi gözaltına aldı.
Zanlıların araç ve evlerinde yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerlendirilen çok sayıda sikke ile çeşitli objeler ele geçirildi.
Şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.Kaynak:AA
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Kaçakçılık, Tarihi Eser, Tercan ve Erzincan'da tarihi eser kaçakçılığı ve kaçak kazı operasyonu: 9 gözaltı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.