Erzincan'ın Kemaliye ilçesinden geçen Fırat Nehri'nde balıkçılar tarafından oltayla dev Turna balığı yakalandı.
Erzincan - Erzincan'a 150 kilometre uzaklıktaki Kemaliye ilçesinden geçen Fırat Nehri'nde oltayla yakalanan 30 kiloluk dev Turna balığı vatandaşların ilgi odağı oldu.
Oltayla yakalanan balığın yaklaşık 2 saat süren mücadele ile sudan çıkarıldığı belirtildi. Dev Turna balığı, Erzincan kent merkezinde Buğday Meydanında kurulan halk pazarında kilosu 50 TL'den satışa sunuldu.Kaynak:İHA
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Kemaliye ve Erzincan'da Fırat Nehri'nde dev Turna balığı yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.