Hava sıcaklığının hissedilir derecede düştüğü Erzincan'da gece en düşük hava sıcaklığı eksi 18 derece ile Otlukbeli'de ölçüldü.
ERZİNCAN (İHA) - İl genelinde gece en düşük hava sıcaklığı sırasıyla ile Otlukbeli'de eksi 18, Çayırlı'da eksi 12, Tercan'da eksi 11, Refahiye'de eksi 9, Üzümlü'de eksi 6, merkezde eksi 5, Kemah'ta eksi 3, İliç'te eksi 1, Kemaliye'de 1 derece olarak ölçüldü.
Öte yandan Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmeye göre bugün bölge genelinde hava parçalı bulutlu geçecek. Buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Çayırlı, Erzincan, İliç, Kemah, Kemaliye, Meteoroloji, Otlukbeli, Refahiye, Tercan, Üzümlü ve Erzincan'da en düşük hava sıcaklığı Otlukbeli'de ölçüldü haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.