Erzincan
Asrın felaketi
olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Erzincan'da aileleriyle misafir edilen depremzede çocuklara, psikososyal destek veriliyor.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce, aileleri ile KYK yurtları ve misafirhanelerde kalan depremzede çocukların afetin etkisinden kurtulmalarına destek sağlamak için oyun alanları oluşturuldu.
Çocuklar, İl Müdürlüğü hizmet binasında oluşturulan oyun ve eğlence alanında, resim, boyama yapıyor, zeka oyunları oynuyor.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Serdar Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, kurum olarak her daim depremzede vatandaşların yanında olduklarını belirterek, "Depremden etkilenen vatandaşların yaralarını hep birlikte saracağız. Onlar da bizim ailemizin bir parçası." dedi.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Deprem, Erzincan, Serdar Demirci ve Erzincan'da çocuklarda depremin izleri oyunlarla silinmeye çalışıyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.