Erzincan - Erzincan'da oyun oynayan bir çocuğun parmağına sıkışan metal parça, itfaiye görevlilerinin bir saatlik müdahalesiyle çıkarılabildi.
Kentteki evinde oyuncaklarıyla oynayan 8 yaşındaki Ö.A'nın parmağına geçirdiği metal parçayı gören ailesi burada sıkışan cismi çıkarmaya çalıştı.
Metal parça parmaktan çıkarılamayınca çocuk, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine götürüldü.
Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen de Ö.A'nın parmağındaki parça çıkarılamayınca hastaneye Erzincan Belediyesi İtfaiye ekibi çağrıldı.
İtfaiye personellerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucunda çocuğun şişen parmağındaki parça kesilerek çıkarıldı.
Çocuk hastanedeki kontrollerin ardından taburcu edildi.Kaynak:AA

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Erzincan, Erzincan Belediyesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, itfaiye, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Erzincan'da çocuğun parmağına sıkışan metal parça itfaiye görevlilerince çıkarılabildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.