Erzincan - Erzincan'da jandarmanın yaralı bulduğu kaya kartalı, tedavi edildikten sonra doğaya salınacak.
Tercan İlçe Jandarma Komutanlığı Yollarüstü Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, arazide uçamayan yaralı bir kaya kartalı buldu.
Jandarma ekipleri, muhafaza altına aldıkları yaralı kuşu daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.
Yaralı kuşun tedavisinin ardından doğaya salınacağı bildirildi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Jandarma, Tercan ve Erzincan'da bulunan yaralı kaya kartalı tedaviye alındı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.