Erzincan'da jandarma ekipleri tarafından yurda kaçak yollardan girdiği tespit edilen 5 düzensiz göçmen yakalandı.
Erzincan - Erzincan İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde "Göçmen Kaçakçılığı" ile mücadele kapsamında, Tercan ilçesi, Mercan yol kontrol ve arama noktasında kaçmaya çalışan ticari taksi, jandarma ekiplerince yapılan fiziki takip sonucunda 1 organizatör ve 5 düzensiz göçmenle birlikte yakalandı.
Yapılan araştırmalarda, düzensiz göçmenlerin Erzincan'a şehirlerarası yolcu otobüsü ile geldikleri tespit edildi. Otobüs şoförü ve muavini organizatör sıfatıyla Erzincan'ın Refahiye ilçesinde Bulgurçayırı Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yakalandı.
Toplamda, 3 göçmen kaçakçılığı organizatörü gözaltına alındı. 5 düzensiz göçmen ise adli ve idari işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Erzincan İl Jandarma Komutanlığı, Göç İdaresi, Göçmen, Gözaltı, Jandarma, Refahiye, Tercan ve Erzincan'da 5 düzensiz göçmen yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.