Erzincan'ın Refahiye ilçesinde polis olma hayaliyle yaşayan engelli gencin arzusunu polisler 1 günlüğüne gerçekleştirdi.
ERZİNCAN (İHA) - Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği personeli, polis olmayı hayal eden engelli gencin dileğini gerçekleştirdi. Genç, ekiplerle birlikte uygulama noktasında görev alarak araç kontrolü yaptı ve polisliğin heyecanını yaşadı. Polisler, "Onun gülümsemesine ortak olmak, hayalinin bir parçası olabilmek bizler için en büyük mutluluk." ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Erzincan, Polis, Refahiye ve Engelli gencin polislik hayali gerçek oldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.