Devlet koruması altında olan engelli gencin polis olma hayali, Tunceli'de bir günlüğüne gerçeğe dönüştü. Polis üniforması giyerek ekiplerle birlikte göreve çıkan, şehir merkezinde devriye atıp uygulama noktalarında vatandaşların kimliklerini kontrol eden ve telsizden anons geçen engelli genç, büyük mutluluk yaşadı.
TUNCELİ (İHA) - Tunceli Bedri Es Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde koruma altında bulunan 20 yaşındaki engelli Aziz Ağırman, polis olmayı hayal ediyordu. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanlığı kararıyla Tunceli'ye atanan İl Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay, Ağırman'ın hayalini öğrendikten sonra Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ile görüşerek özel bir etkinlik planladı. Hazırlıkların ardından Aziz Ağırman için unutulmaz bir gün düzenlendi. Etkinlik kapsamında Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Ağırman, ilk olarak Emniyet Müdürü Demiralay tarafından ağırlandı. Daha sonra polis üniforması giyerek ekiplerle birlikte göreve çıkan Ağırman, şehir merkezinde devriye attı, uygulama noktalarında vatandaşların kimliklerini kontrol etti, ekip otosuna binerek sirenleri çalıştırdı ve telsizden anons geçti. Günün ilerleyen saatlerinde motosiklete de binen Aziz'in mutluluğu ve yüzündeki gülümseme, gerçekleştirdiği hayalin ne kadar değerli olduğunu gözler önüne serdi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel Motosiklet, Polis, Tunceli ve Engelli gencin çocukluk hayali Tunceli'de hayat buldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.