Elazığ'da yüksek kesimlerinde mevsimin ilk karı yağarken, İl Özel İdaresi karla mücadele sezonunu başlattı.
ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da yüksek kesimlerde etkisini gösteren mevsimin ilk kar yağışıyla birlikte İl Özel İdaresi karla mücadele çalışmalarına başladı. Sezonun ilk karla mücadelesi, Baskil ilçesine bağlı Hacımustafa köyünde gerçekleştirildi. Bölgede yağan kar yağışı sonrası harekete geçen ekipler, ulaşımda aksamaların yaşanmaması için yol temizleme çalışmalarını kısa sürede tamamladı. İl Özel İdaresi yetkilileri, kar yağışıyla birlikte özel idare sorumluluk sahası içerisinde tüm ekip ve araçların hazır bekletildiğini belirtti.
Karla mücadele çalışmalarının ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Aralık, Baskil, Elazığ, Elazığ İl Özel İdaresi, Kar Yağışı, Karla Mücadele ve Elazığ İl Özel İdaresi karla mücadele sezonunu başlattı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.