Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü, MCT-NOX Anadolu Eskrim Kupası'nda 5 şampiyonluk, 11 madalya elde etti.
ELAZIĞ (İHA) - 8-9 Kasım 2025 tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen MCT-NOX Anadolu Eskrim Kupası büyük bir heyecana sahne oldu. 7 ilden 126 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada, Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları elde ettikleri başarılı sonuçlarla dikkat çekti. Kulüp turnuvada 5 şampiyonluk, 11 madalya elde etti.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Sivas'ta düzenlenen Anadolu Eskrim Kupası'nda sporcularımızın gösterdiği üstün performans bizleri son derece gururlandırmıştır. Elazığ olarak eskrim branşında da yükselen bir ivme yakalamış durumdayız. Elde edilen bu başarılar, antrenörlerimizin özverili çalışmaları ve sporcularımızın gayretiyle oluşmuştur. Tüm sporcularımızı ve emek veren teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Spor ve Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü'nden 5 şampiyonluk, 11 madalya haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.