Elazığ'da Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonları, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini bekliyor.
ELAZIĞ (İHA) - Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonları yeni yüzüyle ziyaretçilerini bekliyor. Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz turizmine önemli katkı sağlayacak doğa harikalarımızdan Baskil ilçemizdeki Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonlarımızda, ziyaretçilerimizin güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmeleri amacıyla yer-yön ve uyarı levhalandırma çalışmalarımızı tamamladık. Bu sayede, doğanın eşsiz güzelliklerini keşfetmek isteyen misafirlerimiz artık kanyonlarımızı daha kolay bulacak, rotalarını daha rahat planlayabilecek. Elazığ'ımızın saklı kalmış güzelliklerini gün yüzüne çıkarmak, doğal ve kültürel mirasımızı turizme kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Doğanın kalbine uzanan bu güzelliklerin, hemşerilerimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Aralık, Baskil, Elazığ, Elazığ Valiliği ve Elazığ'da yenilenen kanyonlar, ziyaretçilerini bekliyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.