Elazığ'ın Akçakiraz beldesinde bir kişi, bir iş yerinin bahçesinde bulunan kümese girerek güvercinleri çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
ELAZIĞ (İHA) - Akçakiraz beldesinde bir kişi, bir iş yerinin bahçesinde bulunan kümese girerek güvercinleri çaldı. Olay, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Sabah geldiğinde güvercinlerin olmadığını gören şahıs, güvenlik kameralarını izledi. Görüntülerde bir kişinin kümesi açarak güvercinleri bir kutuya koyduğu görüldü. Bunun üzerine şahıs, şikayetçi oldu.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ ve Elazığ'da güvercin hırsızlığı kameralara yansıdı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.