Elazığ'da Polay Madencilik'in işlettiği krom ocağında meydana gelen göçüğün altında kalan ve 7 saatlik çalışmanın ardından ulaşılan Hasan Çoşkun'un cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
ELAZIĞ (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Alacakaya ilçesi Kayaönü mevkiinde saat 09.30'da Polay Madencilik'in işlettiği krom ocağında göçük meydana geldi. 4 işçiden 3'ü kendi imkanlarıyla çıkarken biri ise göçük altında kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine AFAD, UMKE, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler 7 saatlik çalışmanın ardından Hasan Coşkun'un (45) cansız bedenine ulaştı.
Yapılan incelemenin ve çalışmanın ardından işçinin cansız bedeni ocak içerisinden çıkartılarak otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili adli ve idaresi soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel AFAD, Alacakaya, Elazığ, Fırat Üniversitesi, Fırat Üniversitesi Hastanesi, Jandarma ve Elazığ'da göçük altında kalan işçinin cenazesi hastane morguna kaldırıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.