Elazığ'da kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün daha ara verildi.
ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da dün gece saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışından dolayı bugün eğitim ve öğretime ara verilmişti. Kar yağışının devam etmesi ve hava sıcaklıklarının eksinin altında seyretmesi nedeniyle eğitime 1 gün daha ara verildi. Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "21 Şubat 2025 Cuma günü karın ilimizde devam etmekte oluşu, aşırı buzlanma ihtimali nedeniyle vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için ilimiz merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm okul ve kurumlarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurumlarında görev yapan malul engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır" denildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Elazığ Valiliği, Kar Yağışı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Elazığ'da eğitime kar engeli haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.