Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında, çocuklara yönelik Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde her akşam 19.00 ile 22.30 saatleri arasında, "Ramazan Çocuklarla Daha Güzel" sloganı ile eğlenceli etkinlikler düzenleniyor.
ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini çocukların da doyasıya yaşayabilmesi için her akşam etkinlik düzenliyor. "Ramazan Çocuklarla Daha Güzel" sloganıyla gerçekleştirilen programlar kapsamında minikler, birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerle neşeli vakit geçiriyor. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde her akşam 19.00 ile 22.30 saatleri arasında devam eden etkinliklerde çocuklar, Nasrettin Hoca, kukla gösterisi ve Meddah anlatımlarının yanı sıra şişme oyun parkında gönüllerince eğleniyor. Minikler, masa tenisi ve langırt turnuvalarıyla da eğlenerek spor yapmanın tadını çıkartırken, palyaço gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri de gerçekleştiriliyor. Elazığ Belediyesi tarafından çocuklara pamuk şeker dağıtılırken, aileler için ise her akşam sıcak çay ikramı gerçekleştiriliyor.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Elazığ, Elazığ Belediyesi, Spor ve Elazığ Belediyesinden çocuklara özel Ramazan etkinlikleri haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.