Elazığ Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Dar'ül Hazen tasavvuf ekibi sahne alacak.
ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri ile yaşatmaya devam ediyor. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yapılan ve tasavvuf gruplarının Elazığlılar ile buluştuğu etkinliklerde bu kez Dar'ül Hazen tasavvuf topluluğu sahne alacak. Program, 7 Mart Cuma akşamı saat 20.30'da başlayacak.
Öte yandan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde her akşam çocuklar için meddah gösterileri yapılmaya devam ediyor. Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ramazan ayı süresince gerçekleşecek etkinliklere tüm vatandaşlar davet edildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Elazığ, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Belediyesi Ramazan etkinliklerinde Dar'ül Hazen ekibi sahne alacak haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.