Elazığ Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü yeşil alan ve sosyal yaşam alanı yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Hankendi Mahallesi'nde bin 500 metrekarelik alan üzerinde yeni bir park alanı oluşturuldu.
ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin dört bir yanında kent estetiğine değer katan sosyal yaşamı güçlendiren yaşam alanları oluşturma çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede ekipler tarafından Hankendi Mahallesi'nde oluşturulan yeni park, mahalleye estetik bir görünüm kazandırırken, donatılarıyla da mahalle sakinlerinin huzur içinde dinlenecekleri bir alan olarak tasarlandı. Toplam bin 500 metrekarelik alan üzerinde oluşturulan park alanının bin metrekaresi yeşil alan olarak düzenlendi. Peyzaj ve yeşil doku çalışmaları titizlikle tamamlanan park alanına kısa süre içerisinde imalatları tamamlanan çocuk oyun grupları, fitnes aletleri, kameriyeler ve oturma banklarının kurulumu da yapılacak.
Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, "Şehrin dört bir yanını yaşam alanlarıyla buluşturmaya yönelik çalışmalar devam edecek. Her mahallemizde vatandaşlarımızın keyifle vakit geçireceği, spor yapacağı, çocuklarımızın doyasıya koşup eğleneceği alanlar oluşturmak için çalışmalarımız aralıksız sürüyor" ifadelerine yer verildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Aralık, Belediye, Elazığ, Elazığ Belediyesi, Spor ve Elazığ'a bir park alanı daha kazandırıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.