Ağrı - Ağrı'nın Diyadin ilçesinde trafik denetimi yapan jandarma ekipleri, okul önlerinden geçen yollarda "Önce Yaya" görseli çizdi.
İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri, ilçe genelinde eğitim kurumlarının önünden ve çevresinden geçen yollarda 30 kilometre hız sınırlaması uygulaması kararı alınmasının ardından çalışma başlattı.
2021-2023 Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında Diyadin'de kaymakamlık ve diğer paydaş kurumların desteğiyle trafikte yaya önceliğine dikkati çekmek amacıyla yapılan çalışmayla, söz konusu bölgelere 30 kilometre hız sınırlama, okul geçidi ve trafik işaret levhaları yerleştirildi
Okulların yakınından geçen yollara da "Önce Yaya" görseli çizen jandarma ekipleri, il genelindeki sorumluluk alanlarında yer alan köylerde de benzer çalışmalar yapıyor.




- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Diyadin, Jandarma, Kaymakamlık, Kilometre ve Diyadin'de okul önlerindeki yollara "Önce Yaya" görseli çizildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.