Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremlerde hayatını kaybedenler için Erzincan il genelinde Cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı.
Erzincan - Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7,7, Elbistan ilçesinde ise saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerde 10 ilde binlerce bina yıkıldı. Depremde yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ederken, ülke genelinde vefat edenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Depremin ardından hayatını kaybedenler için tüm Türkiye'de olduğu gibi Erzincan'da da tüm camilerde Cuma namazından önce Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.
Kılınan Cuma namazının ardında da şehir genelindeki tüm camilerde depremde vefat eden vatandaşlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzincan'daki sondakika tüm Güncel Deprem, Erzincan, Türkiye ve Depremde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.