Iğdır - Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Hatay'da yaşamını yitiren Jandarma Uzman Çavuş Ali Demirci, memleketi Iğdır'da toprağa verildi.
"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde, enkaz altında kalan Ali Demirci'nin cenazesi Iğdır'a getirildi.
Melekli beldesindeki mezarlıkta düzenlenen askeri törende, Demirci'nin naaşı yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.
Düzenlenen törene Vali Vekili Abdulkadir Şahin, 5. Hudut ve Garnizon Komutanı Albay Ramazan Sedat Baş, İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca, AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar, Demirci'nin akrabaları ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Iğdır haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Iğdır Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Iğdır'daki sondakika tüm Güncel Abdulkadir Şahin, AK Parti, Ali Kemal Ayaz, Aralık, Belediye, Deprem, Eray Coşar, Iğdır, Jandarma, Mustafa Güzelkaya, Oğuzhan Yonca ve Depremde hayatını kaybeden uzman çavuş Iğdır'da defnedildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.