Ağrı'nın Taşlıçay ilçesindeki Balıkgöl İlkokulu öğrencileri, teneffüslerde açılan müzik eşliğinde halay çekerek eğleniyorlar.
Ağrı - Taşlıçay ilçesindeki Balıkgöl İlkokulu'nda ders aralarında okul yönetiminin açtığı halay müzikleri eşliğinde çocuklar eğlenerek stres atıyorlar. Ders stresinin giderilmesi amacıyla bu etkinliği yaptıklarını belirten Okul Müdürü Erdoğan Aydemir, öğrenciler için ders aralarında farklı etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Öğrencilerin en çok halay oyunlarını sevdiğini dile getiren Aydemir, çocuk eğitiminde çok ciddi etkiler oluşturan projelerinin tüm okullarda uygulanması ve örnek alınması gerektiğini ifade etti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Taşlıçay ve Bu okulda teneffüsler halay çekerek geçiyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.