Bitlis'in Tatvan ilçesinde dün 8 katlı binanın çatısından düşen kar ve buz kütlesinin altında kalarak hayatını kaybeden 21 yaşındaki Ayşe İder, toprağa verildi.
Yakınları tarafından Tatvan Devlet Hastanesi morgundan alınan İder'in cenazesi, Karataş Camisi'ne götürüldü.
Burada kılınan cenaze namazının ardından İder'in cenazesi, Küçüksu Köyü Mezarlığı'nda defnedildi.
Öte yandan ilçe merkezindeki kaldırımlarda kar temizliği yürüten Tatvan Belediyesi ekipleri, çatılarda kar ve buzların temizlenmesi için anonslar yaparak vatandaşlara uyarıda bulundu.
Bazı vatandaşların da çatılarında biriken karı temizlediği görüldü.
İlçenin Fuar Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Caddesi'nde dün kaldırımda yürürken 8 katlı binanın çatısından düşen kar ve buz kütlesinin altında kalan 21 yaşındaki Ayşe İder, ağır yaralanmıştı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan İder, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
