Bingöl'de meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından valilikten yapılan açıklamada, il genelinde yapılan taramalarda herhangi bir can veya mal kaybının söz konusu olmadığı kaydedildi.
Bingöl: AFAD, merkez üssü Bingöl'de saat 11.29'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin ardından açıklama yapan valilik, ''Saat 11.29'da merkez üssü Bingöl olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İl genelinde yapılan ilk taramalara göre herhangi bir can veya mal kaybı söz konusu olmamıştır. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin" denildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bingöl haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bingöl Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel AFAD, Bingöl, Bingöl Valiliği, Deprem ve Bingöl Valiliği: ''Deprem nedeniyle herhangi bir can veya mal kaybı söz konusu olmamıştır'' haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.