Bingöl: Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurduna giren down sendromlu kişinin personel tarafından dışarı çıkarıldığını, yurtlarda kalan öğrenciler için gerekli güvenlik tedbirlerinin üst düzeyde alındığını bildirdi.
Müdürlükten yapılan açıklamada, 6 Aralık Pazartesi günü saat 19.50 civarında Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurduna down sendromlu bir kişinin girdiği ifade edilerek, bunun üzerine söz konusu kişinin yurt personeli tarafından dışarı çıkarıldığı aktarıldı.
Müdürlükçe gerekli yasal ve idari işlemlerin başlatıldığı kaydedilen açıklamada, "Yurtlarımızda kalan öğrencilerimiz için gerekli güvenlik tedbirleri üst düzeyde alındı. Öğrencilerimiz ve aileleri konu ile ilgili müsterih olsunlar." ifadelerine yer verildi.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bingöl haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bingöl Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Aralık, Bingöl, Spor ve Bingöl Gençlik ve Spor Müdürlüğünden kız öğrenci yurdundaki güvenlik önlemlerine ilişkin açıklama: haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.