Bingöl'de polis ekipleri tarafından düzenlenen 'Milyem Operasyonu'nda 17 adet sahte altın ele geçirilirken, 2 şüpheli tutuklandı.
BİNGÖL (İHA) - Bingöl Asayiş Şube Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, ayarı bozuk sahte altın satışı yapan şahıslara yönelik 'Milyem Operasyonu düzenledi. Çalışmalarda şüpheli bir şahsın maddi değeri 70 bin lira olan 2 adet ata lira altın satışı yaptığını tespit edildi. Bunun üzerine yapılan takip sonucunda birlikte hareket ettiği şüpheli diğer şahıs da kullandığı araçla birlikte seyir halinde yakalandı. Şüphelilerin kullandığı aracın tavan döşemesine gizlenmiş vaziyette ayarı bozuk sahte, maddi değeri yaklaşık 525 bin lira olan 15 adet ata lira altın ele geçirildi.
Gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli 'Paraya Eşit Sayılan Değerlerde Sahtecilik' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Adliye, Bingöl, Gözaltı, Operasyon, Polis ve Bingöl'de Milyem Operasyonu: 2 tutuklama haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.