BİNGÖL (AA) - Bingöl'de 3 gündür kayıp olarak aranan 79 yaşındaki Alzheimer hastası Fehmi Uzunboy ölü bulundu.
Yenimahalle'de oturan ve 6 Kasım'da evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 79 yaşındaki Alzheimer hastası Fehmi Uzunboy'un yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu.
Bunun üzerine polis, jandarma, AFAD, AKUT, UMKE ve sivil toplum örgütlerinden oluşan ekipler, Uzunboy'un bulunması için kent merkezi ve kırsalda arama çalışması başlattı.
Ekiplerin, dron desteğiyle havadan ve karadan yürüttüğü arama sonucunda Uzunboy'un cansız bedeni, evine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta Dügernan köyü kırsalında buldu.
Uzunboy'un cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Genç Devlet Hastanesi morguna götürüleceği öğrenildi.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel AFAD, Bingöl, Jandarma, Kilometre, Polis ve Bingöl'de kayıp olarak aranan 79 yaşındaki Alzheimer hastası ölü bulundu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.