Bingöl: Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında kadına şiddete karşı mesajların yer aldığı video hazırlandı.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Kadın, hayatın yarısıdır, yarım kalma" sloganıyla hazırlanan videoda kadına karşı uygulanan şiddetin tüm insanlığa karşı işlenen bir suç olduğunun belirtildiği kaydedildi.
İl Jandarma Komutanlığı personelinin katılımıyla hazırlanan videoda kadına karşı şiddetle mücadeleye dikkati çekildiği aktarılan açıklamada, kadının aile ve toplum hayatındaki önemine yer verildiği bildirildi.
Açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı olarak her zaman olduğu gibi şimdi ve gelecekte de şiddete karşı topyekun mücadelemiz kesintisiz devam edecektir. Toplumumuzda kadına şiddet son bulana kadar şiddete karşı sıfır tolerans ilkesiyle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz." ifadeleri kullanıldı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Bingöl, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma ve Bingöl'de jandarma tarafından kadına yönelik şiddete karşı video hazırlandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.