Bingöl'de Hesarek Kayak Merkezi'nde görev alan JAK timleri, 16 gün içinde 135 kişinin imdadına yetişti.
Bingöl: Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, Hesarek Kayak Merkezi'nde vatandaşların huzur ve güven ortamında zaman geçirmesi için görev yapıyor. Bu kapsamda JAK timleri 21 Ocak ile 5 Şubat 2022 tarihleri arasında 23 yaralı, 106 pistte mahsur kalma, 2 yolda mahsur kalma (4 kişi) olmak üzere söz konusu olaylarda toplam 135 kişi için seferber oldu.
Kayak yaparken yaralan bir vatandaşın JAK timlerince kurtarılma anları da İl Jandarma Komutanlığı tarafından paylaşırken, kayak merkezine gelen misafirler timlere teşekkür etti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bingöl haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bingöl Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Bingöl, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Hesarek Kayak Merkezi, Jandarma, Kayak ve Bingöl'de JAK timleri, 135 kişinin imdadına yetişti haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.