Bingöl'de geçtiğimiz günlerde jandarma ve Doğa Koruma ekiplerince ele geçirilen 25 adet kınalı keklik doğaya salındı.
Bingöl: Bingöl'de geçtiğimiz günlerde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 25 adet kınalı keklik ele geçirilmişti. Jandarma tarafından el konulan keklikler, Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
25 adet kınalı keklik bugün doğaya salındı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bingöl haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bingöl Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Bingöl, Jandarma ve Bingöl'de ele geçiren 25 kınalı keklik doğaya salındı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.