Bingöl'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, haklarında arama kaydı bulunan 3 kişi yakalandı.
BİNGÖL (İHA) - Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 24-27 Ocak 2025 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanması, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Bu çerçevede, 4,57 gram kubar esrar maddesi, 6 adet fişek, 0,22 gram kokain maddesi ele geçirildi. Ayrıca, 5607 sayılı Kanunun 3/18. maddesine muhalefet, uyuşturucu veya uyarıcı madde yapma/sağlama ve nitelikli yağma suçlarından arama kaydı bulunan 3 şüpheli şahıs yakalandı. Nitelikli Yağma suçundan yakalanan ve 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne gönderildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bingöl'deki sondakika tüm Güncel Bingöl, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Elazığ, Jandarma, Operasyon ve Bingöl'de arama kaydı bulunan 3 kişi yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.