Elazığ'da BİM Marketinden ekmek alan bir vatandaş, ekmeğin içinden çıkan poşeti görünce neye uğradığını şaşırdı. Vatandaş, o anları cep telefonu ile kaydetti.
ELAZIĞ (İHA) - Olay geçtiğimiz günlerde Ataşehir Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan BİM Marketinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, kahvaltılık için markete giden bir vatandaş, tost yapmak için ekmeği kesince bir gariplik olduğunu fark etti. BİM Maketten aldığı ekmeğin içinden büyük bir parça poşet çıktığını gören şahıs neye uğradığını şaşırdı. O anları cep telefonu kamerasına alan vatandaş, uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel BİM, Elazığ ve BİM Marketten aldığı ekmeğin içinden çıkanı görünce neye uğradığını şaşırdı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.