ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Baskil ilçesinde Mustafa Bilbay İlkokulu ve Ortaokulu'nda "Gazze için seferberlik" kermesi düzenlendi.
Okul idarecileri ve öğretmenlerin koordinasyonu ile okul bahçesinde düzenlenen kermeste hazırlanan yiyeceklerin satışı yapıldı.
Öğrencilerde dayanışma ve yardımlaşma bilincini geliştirmek, toplum yararına insani yardımlaşmayı sınır ötesine taşımak amacıyla düzenlenen kermesin geliri Gazze'ye bağışlanacak.
Kermese, Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Mehmet Tanyıldızı, İlçe Müftüsü Ferhat Elibol, Eğitim Bir-Sen yetkilileri, kurum temsilcileri ve veliler katıldı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Baskil, Elazığ, Muhammed Enes Çıkrık ve Baskil'de Gazze yararına kermes düzenlendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.