VAN - Van'ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, Azıklı Ortaokulu'nda düzenlenen "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı"nda öğrencilerin projelerini inceledi.
Milli Eğitim Müdürü Serhat Kaçmaz ile fuarın açılışını gerçekleştiren Solak, projeler hakkında öğrencilerden ve danışman öğretmenlerden bilgi aldı.
Kaymakam Solak, bilime, sanata verilen değerin öğrencileri sosyal, akademik ve psikolojik yönden başarılı kıldığını belirterek, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yaptığı birbirinden değerli projeler bizlere gelecek için umut verdi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum." dedi.
Okuldaki derslikleri de dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Solak, oyuncak ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Van haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Van Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Van'daki sondakika tüm Güncel Asım Solak, Başkale, Belediye, TÜBİTAK, Van ve Başkale'de 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.