Bitlis'in Tatvan ilçesinde astım ve hipertansiyon hastalığı bulunan bir vatandaş, uçak ambulansla Ankara'ya sevk edildi.
BİTLİS (İHA) - Tatvan ilçesinde astım ve hipertansiyon hastalığı bulunan bir vatandaş, rahatsızlanması üzerine 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanın ileri tetkik ve tedavi ihtiyacı nedeniyle Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevkine karar verildi. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Gökhan Güzeltaş'ın koordinasyonunda, Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan uçak ambulansla hastanın güvenli nakli sağlandı.
İl Sağlık Müdürü Güzeltaş, sevk sürecine katkı sunan tüm ekiplere teşekkür ederek, "Başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere 112 Acil Sağlık ekiplerimize ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hastamıza acil şifalar diliyorum" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Bitlis, Sağlık Bakanlığı, Tatvan, Tatvan Devlet Hastanesi ve Astım ve hipertansiyon hastası, uçak ambulansla Ankara'ya sevk edildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.