19 Eylül Gaziler Günü, Aşkale'de düzenlenen törenle kutlandı.
ERZURUM (İHA) - Törene İlçe Kaymakamı Emre Oğuztürk, Belediye Başkanı Şenol Polat, daire amirleri ve gaziler katıldı.
Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmalarda, gazilerin vatan uğruna gösterdikleri fedakârlık ve kahramanlık bir kez daha hatırlatıldı.
Program çerçevesinde ilçe Şehitliği ziyaret edildi, ziyarette saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar edildi.
Akabinde ilçedeki gaziler evlerinde ziyaret edildi
Kaymakam Emre Oğuztürk ve Başkan Şenol Polat, gazilere teşekkür ederek şükranlarını sundu.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Emre Oğuztürk, Erzurum, Gaziler Günü, İstiklal Marşı, Şehit ve Aşkale'de 19 Eylül gaziler günü törenle kutlandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.