X

Rüyada Dolmuşa Binmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Dolmuşa Binmek Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

16.08.2020 - 20:47

Rüyada dolmuşa binmek, yolculuk ve seyahatte, kimi zaman da ferahlık ve ve murada ermeye, nefsin isteklerini yerine getirmeye işarettir. Rüyada dolmuşa bindiğini görmek, yönetimde dirayete, yücelik ve itibara işaret eder. Rüyada dolmuşa binmek ile dolmuşun içerisinde yolculuk yaptığını görmek farklı anlamlar taşır. Bu yüzden rüyada dolmuşa bindiğini görmek kavuşma anına tekabül ederken yolculuğun içinde olmak gidilecek olan yolun hala uzun olduğunu gösterir.

Ehliyetli ve ehil olan bir kimsenin rüyasında dolmuşa bindiğini ve onu güzelce kullandığını görmesi, izzet, saltanat ve hayra işaret eder.

Hiç dolmuş kullanmayan birinin, bir dolmuşa bindiğini ve kolayca kullandığını görmesi, bir arzusunun yerine gelmesine, bir müşkülü halletmesine işarettir.

Rüyada dolmuşa koşmak varlıklı birinden yararlanmaya ve ondan fayda sağlamaya işarettir. Dolmuşa yetişip binmek için koştuğunu görmek ise büyük bir kimsenin yardım ve himmetine işarettir.