X

Rüyada Çarşaf Giymek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çarşaf Giymek Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

03.08.2019 - 22:44

ÇARŞAF GİYMEK: Rüyada çarşaf giymek, erkek için emanet, kadın için ziynettir. Rüya esnasında görülen beyaz çarşaf giymekse rüya sahibinin büyüklüğüne alamettir. Rüyada çarşaf giydiğini görmek, kişinin rızkın genişliği ve maddi halinin iyiliğine, çokluğuna din ve rütbesine işaret eder. Rüyada çarşaf giyilmesi rüya sahibinin nail olacağı rızık demektir. Kendini Rabbine yaklaştıracak amellere yönelmeye yorumlanır.

Rüyada giyilen çarşaf, rüya sahibinin hanımı veya evinin reisidir. Rüyada kırmızı bir çarşaf giydiğini gören kimse, hanımından dolayı yapılan bir kavgaya rastlar. Rüyada beyaz çarşaf giymek rüya sahibinin izzet ve yüksekliğine alamettir.

Bir kimsenin rüyada ince ve zarif bir çarşaf giymesi, dinde inceliğe ve güzelliğe delalet eder. Rüyada kendi örtüsünün zayi olduğunu görmek, fakirlikten kurtulmaya delalet eder.

Kadınlardan herhangi biri, rüyada kırmızı ve parlak bir çarşafı giydiğini görse, bu rüya, bazı şüpheleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Denilmiştir ki: Rüyada giyilen çarşaf, rüya sahibinin zevcesi veya evinin idarecisine delalet eder. Rüyada güzel bir çarşaf içinde uyuduğunu görmek, kapalı ve güzel bir kimseyle evliliğe işarettir. Rüyada kırmızı renkte bir çarşaf giydiğini görmek, zevcesi sebebiyle yapılan bir kavgaya delalet eder.