X

Rüyada Balık Satın Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Balık Satın Almak Ne Anlama Gelir? başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

12.07.2019 - 10:18

İslami rüya tabirlerine göre rüyada balık satın almak, menfaat ve gelir elde edeceğinize yorumlanır. Rüyasında balığı satın altığını gören kimse aldığı balığın miktarınca kazanç sağlayacağına yorulur. İsmail el-Eş'aş der ki: "- Rüyasında balık aldığını gören, kendi ve çoluk çocuğu için hayır ve menfaate delâlet eder."

Balıkları almakla ilgili rüyalar genelde maddi kazanç sağlamak şeklinde tabir edilir. Balığı alan rüya sahibinin kazanç elde edeceğini ifade eder. Bu rüyayı gören kimsenin şan ve şöhret sahibi olarak tanınacağına delalet edilmektedir.

Kısaca rüyada balık satın almak ne anlama gelir?

Yukarıdaki bilgilerden özetle rüyasında balıkları satan kimse:

Bazı tabircilere göre, Rüyada balık almak, gören kişi için parasını hayırlı yerlere harcayacağına yorulur. Bu rüya, bereketli geçime, kolaylıkla kazanılacak rızka, dilek ve isteklerin gerçekleşmesine, aile hayatında huzur ve mutluluğa işarettir.

Genellikle olarak paraya, zahmet çekmeden elde edilecek olan çokça mala, rüya sahibinin güzel bir iş bulmasına, şans ve bahtının açılmasına yorumlanır.