X

Rüyada anneyle kavga etmek ne anlama gelir

Rüyada anneyle kavga etmek ne anlama gelir başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

22.06.2019 - 13:01

Rüyada anneyle kavga etmek can sıkıntılı işlere, yanlış kararlara ve iş hayatında yaşanacak sorunlara yorumlanır. Anneyle kavga iyi değildir. Rüyasında annesiyle kavgaya tutuştuğunu gören uyandığında annesinin gönlünü ve hayır duasını almalıdır. Eğer anne gerçek hayatta ölmüş ise ahiret hayatı için evladından hayır ve dua beklediğine işaret eder.

Rüyada anne ile yapılan kavga sıkıntılı bir işe başlanılacağına işaret eder. Bu işteki hatalar yüzünden yanlış kararların alınacağı ve iş hayatında büyük sorunların yaşanacağını ifade eder.

Rüyada anneye bağırıp çağırmak, kavgalı bir şekilde hareket etmek; büyük günah işleyip onun bedduasını almaya ve bu yüzden de rüyayı gören kişinin bütün işlerin ters gitmesine delalet eder.

Rüya tabircilere göre rüyada anneyle kavga etmek; iş hayatındaki iyi giden şeylerin bozulması şeklinde tabir ederler. Rüyayı gören kişinin insanlarla tartışmalı ve kavgalı bir pozisyona düşmesine işaret ederler.

Rüyasında kendisini annesiyle kavgalı bir şekilde tartıştığını gören kişinin elinden yüklü miktarda mal çıkar. Annesinden beddua almaya ve işlerinin bozulmasına yorulur. Bu yüzdendir ki bu tür rüyalar gören kimse annesinin gönlünü alması , ilgi gösterip, arayıp sorması gerekir.