X

Rüyada Irmak Görmek

Rüyada ırmak görmek yüksek makama gelmekle birlikte hayırlı bir rüya olarak tabir edilmektedir. Rüyada ırmak görmenin tabirini okuyun.

15.08.2020 - 18:11

Rüyada Irmak görmek, ailesinin rızkını elde etmeye işarettir. Dere, ırmak, nehir ve akarsu görmek, hayır ile tâbir edilir. Bazı kere de rüyada ırmak görmek, umulmayan yerden gelecek rızka işarettir. Hasta birinin rüyada su ırmağını görmesi, hastalıktan şifa bulacağının işaretidir. Rüyada Irmak Görmek yüksek makamlar, nimet ve menfaat demektir. Temiz ve berrak bir ırmakta yüzdüğünü veya su içtiğini gören, devlet adamları ile dost olur veya zenginliğe kavuşur. Bulanık ve çamurlu bir ırmakta yüzdüğünü gören, keder ve üzüntüye kapılır, sıkıntılı bir dönem geçirir. Bir Irmakta abdest aldığını gören, bütün günahlarından tövbe eder. Temiz akan bir ırmak alim bir insan anlamına da gelir. Kısacası su temiz ise, iyi; bulanık ise, kötüdür. Evinden ırmak çıktığını görmek, devlet memuriyetine ve kazanca işarettir. Rüyada büyük bir ırmağa düşmek; tehlike içinde olduğunuzu eğer çok uğraşılırsa kurtulursa rahata ereceğine eğer, ırmaktan çıkmazsa sıkıntıya yorumlanır.

Rüyada durgun, temiz bir ırmak görmek, zenginlik, mutluluk, başarı ve bol kazancın işaretidir. Kirli bir ırmak, kıskanç insanlarla çevrili olacağınız ve birçok tartışma yaşayacağınız anlamına gelir. Rüyada büyük bir ırmağın kenarında bulunduğunuzu ve suyun akışını seyrettiğinizi görmek, işlerinizin yolunda gittiğine yorumlanır. Irmağın şiddetli akıntısını görmek, kazancınızın artacağına; ırmakta bir takım ağaç dallarının, yapraklarının sürüklenip gittiğini görmek, işlerinize daha başka kanallar aradığınızı ve kazancınızın çoğalması için çareler düşündüğünüzü gösterir.

Bir başka rivayete göre de: ırmak işlerin iyi gideceğine ve kazancın çoğalacağına, ferah ve bolluğa işaret eder. Bir ırmağın üzerinde yürüdüğünü görmek, kişinin iyiliksever olduğuna ve sıhhate işaret eder. Rüyada azgın sularla çağlayan bir ırmak görmek, başlanılan işlerde muvaffakiyet ve başarılı olmaktır. Rüyasında ırmak görenin, her zaman için ferah, kazançlı bir hayat, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorumlanır. Irmakta boğulmak sıkıntıya, ırmakta çamaşır yıkamak ise, dini bir müesseseye yardım ederek sevap kazanacağına işaret eder.