Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl ülkemizde ilk kez düzenlenen, dörder kişiden oluşan iki takımın küçük bir sahada birbirlerine karşı mücadele ettiği futbol turnuvası Red Bull Four 2 Score elemeleri Adana'da başladı.
Toplamda 34 takımın Samsun'da gerçekleşecek olan Türkiye Finali'ne gitmek için mücadele ettiği elemelerde Dream Team, Fıkıntı, ADS Gençlik ve Pick-Up ekipleri finale isimlerini yazdırdı.
Kurallarıyla futbola eğlence katan Red Bull Four 2 Score'da dört ana bir yedek oyuncudan oluşan takımlar karşı karşıya geliyor.
Maçların 15x25 ölçülerdeki sahada oynandığı turnuvada mücadeleler 10 dakika sürüyor. Kaleci olmayan maçlarda ilk ve son dakikada atılan goller 2 gol olarak sayılıyor.
Bu yıl 25'ten fazla ülkede düzenlenen Red Bull Four 2 Score'da takımlar Almanya'nın Leipzig şehrinde, Red Bull Leipzig'in stadında gerçekleşecek Dünya Finali'ne katılma şansı için mücadele edecek.
Red Bull Four 2 Score'da elemeler, 20-21 Nisan'da Konya'da, 27 Nisan'da Samsun'da devam edecek. Türkiye Finali ise 28 Nisan'da yine Samsun'da düzenlenecek.
Red Bull Four 2 Score kayıt işlemleri https://www.redbull.com/tr-tr/events/red-bull-four-2-score/takvim-four-2-score adresinde devam ediyor.