X

Malatya'da yolcu otobüsünde 6 kilogram esrar ele geçirildi

MALATYA - Malatya'da durdurulan bir yolcu otobüsündeki yabancı uyruklu 2 şüphelinin çantasında ve üzerinde 6 kilogram esrar ele geçirildi.

22.12.2024 - 14:45

Valiliğin yazılı açıklamasına göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kale ilçesi Kömürhan Köprüsü yol kontrol noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde arama yapıldı.

Ekipler, ülkeye yasa dışı yollardan giriş yaptığı belirlenen 4 Pakistanlı ve 2 Afganistanlıyı yakaladı.

Afgan uyruklu 2 şüphelinin üzerini ve çantasını arayan ekipler, şüphelilerin montunun içine dikilmiş ve çantalarının içine gizlenmiş vaziyette sıkıştırılarak plaka haline getirilmiş 6 kilogram toz esrar maddesi ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.(AA)