Vali Koç, ilk olarak Valilik ile Burçin Uysal Öğretmenevi arasında yer alan Karasu Deresi bölgesinde planlanan ıslah ve çevre düzenlemesi çalışmalarına ilişkin sahada inceleme gerçekleştirdi.
Devlet Su İşleri (DSİ) 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz ve ilgili kurum amirlerinden teknik bilgi alan Koç, alanın çevreye duyarlı ve estetik bir yapıya kavuşturulması için gerekli adımların ivedilikle atılması gerektiğini belirtti.
Ardından, Fırat Mahallesi ile Fevzi Çakmak Mahallesi'ni birbirine bağlayan ve DSİ tarafından Taşlı Deresi üzerine inşa edilen köprüde incelemelerde bulunan Vali Koç, köprünün teknik durumu ve tamamlanma sürecine ilişkin bilgiler aldı.
Vali Mustafa Koç, söz konusu köprünün tamamlanmasıyla birlikte bölge ulaşımında önemli bir kolaylık sağlanacağını belirterek, projenin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulması için ilgili birimlere talimat verdi.
İncelemelere, DSİ 8. Bölge Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra ilgili kamu kurumlarının temsilcileri de eşlik etti.