Bitlis'in Ahlat ilçesinde gün batımının ardından ortaya çıkan yarım ay, gökyüzünde adeta görsel bir şölen sundu.
BİTLİS (İHA) - Ağaç dallarının arasından beliren yarım ayın oluşturduğu manzara, doğa tutkunları ve fotoğraf severlerin büyük ilgisini çekti. Doğa fotoğrafçısı Özkan Olcay tarafından farklı açılardan çekilen yarım ay fotoğrafları hayranlık uyandırdı. Özellikle ağaç dallarıyla birleşen ay, kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bitlis haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bitlis Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Ahlat, Bitlis ve Ahlat'ta yarım ay manzarası hayran bıraktı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.