Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından amatör futbol sahasının zemini ve yürüyüş parkuru yenileniyor.
İl Müdürü Ahmet Çelebi ile Spor Hizmetleri ve Yatırım İşletme Şube Müdürü Cemil Budak, çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Çalışmalar kapsamında saha zemini baştan sona yenilenirken, yürüyüş parkurunun da daha kullanışlı hale getirilmesi planlanıyor.
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Amatör sahamızın zeminini ve yürüyüş parkurunu yeniliyoruz! Amatör sahamızın zemini baştan sona yenileniyor, yürüyüş parkurlarımız daha kullanışlı hale getiriliyor. İl Müdürümüz Ahmet Çelebi, Spor Hizmetleri ve Yatırım İşletme Şube Müdürümüz Cemil Budak ile birlikte devam eden çalışmaları yakından takip ederek yüklenici firmadan bilgi aldı. Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam edeceğiz."
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ahmet Çelebi, Cemil Budak ve Ağrı’da amatör futbol sahasının zemini yenileniyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.