Ağrı’da amatör futbol sahasının zemini yenileniyor

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, amatör sahada zemin ve yürüyüş parkuru yenileme çalışmalarını sürdürüyor. İl Müdürü Ahmet Çelebi, çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firmadan bilgi aldı.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından amatör futbol sahasının zemini ve yürüyüş parkuru yenileniyor.

İl Müdürü Ahmet Çelebi ile Spor Hizmetleri ve Yatırım İşletme Şube Müdürü Cemil Budak, çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Çalışmalar kapsamında saha zemini baştan sona yenilenirken, yürüyüş parkurunun da daha kullanışlı hale getirilmesi planlanıyor.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Amatör sahamızın zeminini ve yürüyüş parkurunu yeniliyoruz! Amatör sahamızın zemini baştan sona yenileniyor, yürüyüş parkurlarımız daha kullanışlı hale getiriliyor. İl Müdürümüz Ahmet Çelebi, Spor Hizmetleri ve Yatırım İşletme Şube Müdürümüz Cemil Budak ile birlikte devam eden çalışmaları yakından takip ederek yüklenici firmadan bilgi aldı. Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam edeceğiz."

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor